Help mee met organiseren

KansPlus Nieuwe Waterweg organiseert heel veel vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking.
Dit kunnen ze alleen dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Wil je helpen?

Vacatures

Communicatie

Al hele lange tijd zijn wij op zoek naar iemand die sterk is in communicatie. Vind  je het leuk om persberichten te schrijven? Of vind je het leuk om contact met pers (lokale kranten, tv, radio en websites) te leggen? Of ben je juist goed in het ontwerpen van folders, flyers en andere middelen?  Wil je contacten leggen met instellingen in de zorg? Of juist met andere verenigingen in deze regio?
Voor elke vereniging is het belangrijk dat iedereen bekend is met de vereniging, het is een gebied waar KansPlus Nieuwe Waterweg nog niet zo sterk in is, dus wij zijn blij met elke hulp op dit gebied. Je hoeft dus niet alles te kunnen!
Meld je nu aan!

Sponsoring & Donateurs

Sponsoring is een manier om extra financiele middelen te vergaren, waarmee KansPlus activiteiten kan blijven uitvoeren, of zelfs kan uitbreiden. Jouw taak zal worden om nieuwe sponsors en donateurs te zoeken, natuurlijk met hulp van mensen die de vereniging goed kennen. Kwaliteiten: Overtuigend, enthousiast je verhaal kunnen doen!

Penningmeester

Financiele zaken goed regelen zijn een must voor elke vereniging. Ook voor de onze. Wij hebben een goede penningmeester, maar aangezien deze ook veel andere taken uitvoert in de vereniging, zouden wij hem het liefst willen ontlasten. Wij zoeken iemand die aantoonbaar goede financiele skills heeft. Opleiding en werkervaring in het zelfstandig voeren van een financiele administratie is een pre.

Webmaster

Onze website draait op Joomla. Ben jij daar kenner in en wil je ons helpen om de website te beheren? Geef je dan op.
Heb je daar geen kaas van gegeten, maar wil je wel helpen om berichten op de website te plaatsen? Ook dan kunnen we je zeker gebruiken. Natuurlijk krijg je uitleg hoe je dit moet doen.

Belangenbehartiger

Wil je graag opkomen voor mensen met een beperking? Dit kan door in gesprek te gaan met de politiek (gemeenteraden), met instellingen. Ook vragen van ouders beantwoorden. Bij de landelijke vereniging aan de bel trekken als iets niet goed gaat. Natuurlijk kan je ook op individuele basis belangen van gehandicapten behartigen, maar als onderdeel van belangenvereniging KansPlus kun je waarschijnlijk veel meer bereiken!
Zit je al in een clientenraad, ouderraad, of iets dergelijk? Meld je dan ook aan, want we kunnen van elkaar leren.

Agenda

14 jun
Sporten in de Polderpoort
Datum vrijdag 14-06-24 19:30 - 20:30
17 jun
CLUB!
maandag 17-06-24 19:00 - 21:00
19 jun
Creaclub
woensdag 19-06-24 19:00 - 21:00
21 jun
Countrydansen
vrijdag 21-06-24 20:00 - 22:00
24 jun
CLUB!
maandag 24-06-24 19:00 - 21:00

Onze lokatie

Watersportweg 18, Vlaardingen 010-434 55 99 info@kansplusnw.nl

Onze Partners

           

Frantsen
stichting

      logo FSV