Word vrijwilliger voor mensen met een beperking

KansPlus Nieuwe Waterweg organiseert heel veel vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking.
Dit kunnen ze alleen dankzij vele vrijwilligers, die de avond begeleiden.

Mensen met een beperking zijn vaak op zoek naar wat extra persoonlijke aandacht. Mensen die met ze praten, die ze helpen als ze hulp nodig hebben. Dit maakt dit vrijwilligerswerk zo leuk.

Heb je interesse? Neem contact met ons op

Vacatures:

CLUB!

Op maandagavond is er een soos / CLUB! avond. Op deze avond is je taak om te helpen bij spelletjes (sjoelen, darts, tafelvoetbal, of bordspellen),  ondersteuning bieden bij de computers (ze op weg helpen als iets niet lukt). Ook wordt er gekleurd, muziek gedraaid. CLUB! is bijna elke maandagavond van 19:00 uur tot 21:00. Meer informatie over CLUB!


Creaclub

Op woensdagavond is er een creaclub. Centraal staan dus allerlei creatieve dingen. Er worden veel wenskaarten gemaakt, maar ook geregeld speciale dingen van cupcakes versieren tot kerststukje maken. Er is veel ruimte voor eigen initiatief. Heb je creatieve ideeen?  Meld je dan snel aan! Meer informatie over de Creaclub.


Sporten

Elke 14 dagen wordt er op vrijdagavond in sportcentrum De Polderpoort een sportavond georganiseerd. Er wordt gevoetbald en andere balspellen, of men is druk bezig in de fitness ruimte. Wil je helpen? We zoeken momenteel weer een vaste vrijwilliger en een invaller.
Meer informatie over deze vacature van KansPlus Sportief


Speciale evenementen

Een aantal keer per jaar houden we ook speciale activiteiten. Kerstsstukje maken, bezoek aan evenementen, bowlen, bioscoopbezoek, bezoek aan voetbalwedstrijden. Dit zijn dus geen vaste activiteiten, maar het zijn wel activiteiten waar we extra vrijwilligers voor nodig hebben. Zeker als je beperkte tijd beschikbaar hebt, is dit een goede optie om toch ons te kunnen helpen. Meld je aan!


Naast al deze vacatures zijn er nog veel meer vacatures. Lees verder en kijk of je ons organisatorisch wat meer kan helpen.

Onze lokatie

Watersportweg 18, Vlaardingen 010-434 55 99 info@kansplusnw.nl

Onze Partners

           

Frantsen
stichting

      logo FSV