Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn een uitbreiding op onze huisregels en onze privacyverklaring.

 Algemene gegevens

Stichting Vrienden van de Voggel
p/a Melis Stokelaan 40
3132 EN Vlaardingen

Kamer van Koophandel Rotterdam: 50398733
RSIN-nummer: 822719125
Bank: ING BANK
Banknummer: NL46 INGB 0004 2799 96
BIC: INGBNL2A

Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst die tot stand is gekomen met Stichting Vrienden van de Voggel, vanaf hier Stichting genoemd. Bij het aangaan van een overeenkomst met de Stichting ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. Van deze voorwaarden wordt alleen afgeweken indien de Stichting hier schriftelijk mee heeft ingestemd. Met overeenkomst wordt in dit geval bedoeld het plaatsen van een bestelling, het ingaan op een aanbieding, het aanvragen van een offerte etc.

Product & BTW

Via de webshop van de Stichting kunnen producten worden gekocht, donaties worden gedaan en aanverwante diensten worden aangeschaft. Indien onduidelijkheden over deze producten en diensten zijn, kun je contact opnemen met ons secretariaat.  Op onze producten is geen BTW verschuldigd, zover de wet ons hier voor vrijhoudt.  Typefouten onder voorbehoud.

Levering

Op fysieke producten kunnen verzendkosten in rekening gebracht worden. Deze staan vermeld bij de producten. Wij leveren uitsluitend in Nederland. 

Betaling

Je kunt via ideal betalen, andere betaalmogelijkheden worden later toegevoegd.

Klachten

Indien er klachten zijn kun je altijd contact opnemen met ons door een email te sturen naar ons secretariaat. Er zal dan altijd worden gezocht naar een passende oplossing voor de ontstane situatie.

Annuleren

Je kunt je bestelling annuleren door middel van het sturen van een mail naar ons secretariaat o.v.v. Retour. Je hebt het recht om binnen 14 dagen je order te annuleren. Eventuele retourkosten zijn voor eigen rekening.

 

Onze lokatie

Watersportweg 18, Vlaardingen 010-434 55 99 info@kansplusnw.nl

Onze Partners

           

Frantsen
stichting

      logo FSV