Lidmaatschap & Tarieven

De vrijetijdsactiviteiten van KansPlus Nieuwe Waterweg zijn voor iedereen toegankelijk.  Voor deelname aan activiteiten vragen wij een eigen bijdrage. Deze kan voor elke clubavond contant worden afgerekend, maar ook kan gebruik worden gemaakt van gunstige abonnementen. Voor onze sportactiviteit is een abonnement verplicht. 

Lidmaatschap & Abonnementen

Een groot voordeel van de abonnementen is dat je niet elke week contant geld mee hoeft te nemen. Zeker in combinatie met onze consumptiekaarten betekent dit dat bezoekers geen cash geld meer mee hoeven nemen. Bovendien is een abonnement in bijna alle gevallen ook nog voordeliger

Voor een abonnement is een lidmaatschap verplicht. Dit lidmaatschap kost € 20,00 per jaar en kan hierna gecombineerd worden met diverse abonnementen.  Hiervoor betaal je per jaar een vast bedrag, afhankelijk van de clubs die je bezoekt.

Wil je gewoon per keer betalen? Dit kan gewoon.

Hoe werken abonnementen?

Allereerst wordt je voor € 20,00 per jaar lid van van onze clubs. Dit is een vast bedrag.
Daarnaast betaal je contributie voor elke club die je wil gaan bezoeken.

De huidige tarieven per kalenderjaar zijn: 

Clublid                    € 20,00 per jaar
+
Vrijdag Sportclub   € 25,00 per jaar
Maandag CLUB      € 20,00 per jaar
Woensdag CREA    € 20,00 per jaar
Vrijdag Dansclub    € 25,00 per jaar

Let op: tarieven worden aangepast aan de startdatum, start je bijvoorbeeld vanaf 1 mei dan betaal je het eerste jaar minder.

Het lidmaatschap is vrijwillig. Het is een extra service. Wil je nu gewoon per keer blijven betalen? Natuurlijk kan dit gewoon.
Ook kan je altijd een extra club bezoeken. Heb je bijvoorbeeld een abonnement voor de maandag CLUB! en wil je een keer naar de Woensdag Creaclub? Dat kan gewoon. Wel moet je die dan met contant geld afrekenen (of laten afstempelen van een consumptiekaart).

Overtuigd? Vul dit formulier in. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

 

Rekenvoorbeelden

Zoals gezegd is het abonnement voor veel bezoekers voordeliger. 

Je gaat nu naar de Creaclub en naar het sporten?  Je betaalt tot nu ongeveer € 40 euro per jaar voor de creaclub en € 45 voor het sporten per jaar. Dit is dus € 85 per jaar.  In de nieuwe situatie betaal je € 20 voor het lidmaatschap, € 20 voor de Creaclub en € 25 voor de Sportclub. Dit is dus € 65 per jaar. Kortom: je bent € 20 voordeliger uit.

Je gaat nu naar de maandag CLUB! en naar de vrijdag Dansclub? Je bent dan nu € 40 voor de CLUB! kwijt en € 50 voor de dansclub. Totaal dus 90 euro. In de abonnementsvorm ben je straks € 20 euro voor het lidmaatschap kwijt, € 20 voor CLUB! en € 30 voor de dansclub. Totaal nog maar 70 euro, € 20,00 goedkoper!

Consumptiekaarten

Voor de consumpties bieden wij consumptiekaarten aan. Deze zijn alleen geldig voor activiteiten in De Ridderzaal. De consumptiekaarten zijn verkrijgbaar voor €10 en €20 per stuk. Je kunt deze online bestellen in onze webshop of gewoon tijdens clubavonden contant betalen. 

Per stempelkaart krijg je 10 of 20 punten.  (chips/koek/choco 1  punt – koffie/frisdrank 1 punt – alc.vrij bier 2 punten).
Kom je een keer extra naar een club? De eigen bijdrage kan ook van de kaart worden afgehaald (CLUB! en creaclub is 1 punt, sporten en dansen is 2,5 punt).

Let op: Natuurlijk blijven de consumpties ook gewoon verkrijgbaar zonder stempelkaart. Gewoon met geld betalen blijft dus gewoon mogelijk!

Formulier

Wil je een abonnement? Vul dit formulier in

 

Heb je vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons secretariaat. Ze kunnen al je vragen beantwoorden!

 

Onze lokatie

Watersportweg 18, Vlaardingen 010-434 55 99 info@kansplusnw.nl

Onze Partners

           

Frantsen
stichting

      logo FSV