Privacy-verklaring

KansPlus Nieuwe Waterweg vindt de privacy van bezoekers van deze site erg belangrijk en wil met deze verklaring enige informatie geven.
Dit is een aanvulling op onze huisregels

KansPlus Nieuwe Waterweg

Wij zijn een belangenvereniging voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij organiseren vrijetijdsactiviteiten en zijn betrokken bij  belangenbehartiging en hulp aan familieleden van mensen met een verstandelijke beperking.

Communicatiemiddelen

KansPlus Nieuwe Waterweg maakt gebruik van diverse communicatiemiddelen om onze club te promoten:

  • Website
  • Facebook, twitter en eventuele andere social media
  • E-nieuwsbrief
  • Lokale kranten, nieuwswebsites en aanverwant
  • Papieren communicatie (flyers, brieven, etc)

Privacy

Om bovenstaande zaken te kunnen gebruiken is het verzamelen van contactgegevens belangrijk. Wij verzamelen zaken zoals naam, adres, telefoonnummers, e-mailadressen en andere algemene informatie. Online proberen we deze te beperken tot gegevens die strikt noodzakelijk zijn voor het doel. Bijvoorbeeld voor de e-nieuwsbrief wordt alleen naam en e-mailadres gebruikt.

Offline worden gegevens uitgebreid met gegevens zoals welke activiteiten iemand bezoekt, wie zijn familie (contactpersoon met name) is, en informatie over de instelling waar iemand woont.

Medische gegevens worden niet opgeslagen, enkel tijdelijk indien dit een belangwekkend doel heeft. 

Website

Onze website wordt gebruikt om informatie en nieuws over onze vereniging en/of doelgroep te delen met de buitenwereld. Ook gebruiken we het om toekomstige activiteiten te promoten, waaronder met een agenda.

Op onze website maken we gebruik van Google Analytics, om oa het aantal bezoekers te kunnen meten.
Verder zijn er koppelingen met social media, zoals Facebook en Twitter. 

De website biedt u de mogelijkheid om mails te versturen. U kunt zich registreren om donaties te kunnen doen, registratie is hierbij niet verplicht.

Nieuwsbrief & social media

Wij versturen nieuwsbrieven naar mensen die zich hiervoor hebben opgegeven en naar mensen die gebruik maken van onze activiteiten (of aan diens wettelijk vertegenwoordigers). U kunt zich ten alle tijden uitschrijven met hulp van de link onderaan de nieuwsbrief.

Op social media kunt u ons volgen, dit is vrijwillig en u kunt zich altijd afmelden. 

Openbaar maken van foto's en persoonlijke info 

Op onze activiteiten worden foto's en soms kleine filmpjes gemaakt. Foto's worden in sommige gevallen online gezet en kunnen gebruikt worden in bijvoorbeeld nieuwsberichten. Bij bezwaar tegen een foto kunt u contact opnemen via onderstaand e-mailadres. De foto zal dan zo spoedig mogelijk verwijderd worden.  

Vragen en opmerkingen

Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u contact opnemen met ons.

Onze lokatie

Watersportweg 18, Vlaardingen 010-434 55 99 info@kansplusnw.nl

Onze Partners

           

Frantsen
stichting

      logo FSV