E-mailAfdrukkenExport ICS

Creaclub

Evenement

Creaclub
Titel:
Creaclub
Wanneer:
woensdag 1 juni 2022, 19:00 u - 21:00 u
Locatie:
Vlaardingen,
Categorie:
Woensdag Creaclub

Omschrijving

De Creaclub is bijna elke woensdagavond in de Ridderzaal. Kijk anders in de agenda! Van 19.00 – 21.00 uur worden onder begeleiding van vele vrijwilligers mooie kaarten gemaakt, geknutseld en getekend.
Heb je een leuk idee: bijna alles is mogelijk!
Alles wat je maakt meenemen naar huis en de materialen worden verzorgd door KansPlus. Maak een mooie verjaardagskaart voor iemand of knutsel een leuk kadootje!

Computers
Tijdens de Creaclub kan je ook gebruik maken van de computers. Je kan wat spelletjes doen of je kunt gewoon wat surfen over het Internet!

De sfeer
De Creaclub is een relatief rustige avond. Op deze avond draaien we geen harde muziek. Immers moet je je wel kunnen concentreren.
Gezellig een praatje maken kan natuurlijk wel. Aan de bar kan je een bak koffie of thee kopen. Natuurlijk is er ook frisdrank koek en ander snoepgoed verkrijgbaar.

Om een idee te krijgen van de hobbyclub zie foto’s.
Ook worden er workshops gehouden voor data raadpleeg onze agenda.

Vrijwilligers
De creaclub is alleen mogelijk dankzij onze vele vrijwilligers. Zij maken het mogelijk dat iedereen een leuke avond heeft.

Toegankelijkheid & Vervoer
De Creaclub wordt gehouden in Clubhuis De Ridderzaal, Watersportweg 18 in Vlaardingen. Ons clubhuis ligt op het (nieuwe) scoutingterrein in de Broekpolder van Vlaardingen.
De bezoekers komen voornamelijk uit Vlaardingen Maassluis en Schiedam. Een deel komt met de Regiotaxi Waterweg. Ook worden sommige mensen gebracht met bussen van het Rode Kruis. Het bezoek aan onze clubs is voor iedereen toegankelijk.

De eigen bijdrage bedraagt € 1,00.

Huisregels & Coronaprotocol
Tijdens onze activiteiten gelden onze huisregels. Heb je klachten die horen bij coronaklachten, dan blijf je thuis. Lees ook ons coronaprotocol.

Contact
Wil je meer informatie? Neemt u dan contact op met onze secretaris.

Contact informatie

Naam:
Annie
Telefoon:
010-4344367


Locatie

Locatie:
De Ridderzaal
Straat:
Watersportweg 18
Postcode:
3138 HD
Plaats:
Vlaardingen
Land:
Netherlands
Plattegrond:
Plattegrond

Nieuws

VM - Currencies Selector

Open Donaties

 x 

Winkelwagen is leeg