Stoppen jullie met activiviteiten?

NEE!!
Wel hebben wij nog steeds een pauze, omdat er nog altijd Corona is.
Wel houden we het nieuws in de gaten, zodra wij kunnen gaan we het sporten in de Polderpoort weer opstarten!

Kan ik de zaal nog huren?

Helaas kan dit niet meer. Wij gaan zo snel mogelijk ons clubhuis verlaten.
Straks in het scoutinggebouw zijn er misschien mogelijkheden, maar dan wel via de Scouting en niet via ons.

 

Kan ik nog afscheid nemen van de oude zaal?

Helaas kunnen we geen activiteiten houden in de club, dat is ook de belangrijkste reden waarom we nu al uit het gebouw gaan. Je kunt natuurlijk altijd langs rijden en naar binnen kijken. De komende tijd zullen we geregeld nog in het gebouw zijn, dus als de deur open is, dan mogen jullie natuurlijk even kijken. Stuur anders een e-mail naar Algemeen als je echt graag afscheid wilt nemen!

 

Gaat alles mee naar de nieuwe club?

Natuurlijk zullen we alle activiteiten als vanouds gaan houden in de nieuwe locatie. Op de maandag CLUB! avonden zal ook volgend jaar weer gedart en gesjoeld kunnen worden.  Op woendag zullen we een creaclub hebben met alle leuke creatieve dingen die je dan weer kan maken.  Op vrijdag kan natuurlijk weer gezellig gedanst worden. En het is natuurlijk het moment om wat nieuwe dingen te kopen.
We gaan er iets leuks van maken!

 

Wanneer gaan jullie starten in de nieuwe locatie?

Wij weten het nog niet precies. Maart? April? Mei? Wij hopen zo snel mogelijk meer te weten.
De bouwers moeten natuurlijk eerst het pand afmaken. Maar ook moet er heel snel een vaccin voor COVID-19 komen. Laten we duimen dat dit snel komt!

 

Hoe kan ik straks naar de nieuwe locatie komen?

De nieuwe locatie ligt voor de meeste mensen net iets verder dan de oude, maar de Regiotaxi en de Rode Kruis bus zal als vanouds richting onze activiteit rijden en voor de deur stoppen.
We gaan ook een oplossing bedenken voor de mensen die normaal gesproken lopend of met de fiets kwamen.  Bijvoorbeeld met een groepje naar de club fietsen, of wandelen. 

De mensen die sporten bij de Polderpoort weten ongeveer hoe ver het is, het valt dus echt wel mee!

 

Gaan alle vrijwilligers ook gewoon mee?

Natuurlijk! Ze kunnen toch niet zonder jullie?

Bij wie kan ik vragen stellen over de verhuizing?

Je kan een e-mail sturen aan Edwin of aan Annie.

 

 

Het tijdelijke coronaprotocol van KansPlus Nieuwe Waterweg

 

 • Bezoek van activiteiten is op eigen risico
  Wij kunnen geen enkele garantie geven. Een virus is onzichtbaar. Er zijn helaas geen wondermiddelen die het buiten de deur kunnen houden.

 • Bij klachten blijf je thuis
  Heb je klachten die op corona lijken, dan blijf je thuis. Niet alleen is er altijd risico dat je besmettelijk bent, andere mensen voelen zich nog erg onveilig als mensen aan het hoesten of niezen zijn.
  Dit geldt zowel voor bezoekers als vrijwilligers.

 • Bij klachten sturen wij je terug naar huis
  Mocht een bezoeker zonder vooroverleg toch met klachten naar ons toe komen, dan moeten we hem/haar helaas terug sturen, of op laten halen. Natuurlijk zullen we de veiligheid van de bezoeker niet in gevaar brengen: wij zullen iemand buiten laten wachten tot het vervoer er is.

 • Wij proberen zoveel als mogelijk te luchten
  Luchten helpt altijd iets, helaas zijn moderne gebouwen zo goed geïsoleerd dat perfect luchten niet mogelijk is.

 • Registratie van bezoekers
  Alle bezoekers van onze clubs worden in kaart gebracht, zodat wij weten met wie wij contact moeten opnemen. Dit hadden wij voor corona al ingesteld, vanaf nu zullen wij hier nog strenger op gaan letten. Het inschrijfformulier kan je hier invullen.

Mocht je toch verdere vragen hebben, dan kan je contact met ons opnemen.

Subcategorieën

De Creaclub is bijna elke woensdagavond in de Voggel, kijk in de agenda! Van 19.00 – 21.00 uur worden onder begeleiding van vele vrijwilligers mooie kaarten gemaakt, geknutseld en getekend.
Heb je een leuk idee: bijna alles is mogelijk!
Alles wat je maakt meenemen naar huis en de materialen worden verzorgd door KansPlus. Maak een mooie verjaardagskaart voor iemand, of knutsel een leuk kadootje!

Computers
Tijdens de Creaclub kan je ook gebruik maken van de computers. Je kan wat spelletjes doen, of je kunt gewoon wat surfen over het Internet!

De sfeer
De Creaclub is een relatief rustige avond, op deze avond draaien we geen harde muziek. Immers moet je je wel kunnen concentreren.
Gezellig een praatje maken kan natuurlijk wel. Aan de bar kan je een bak koffie of thee kopen. Natuurlijk is er ook frisdrank, koek en ander snoepgoed verkrijgbaar.

Om een idee te krijgen van de hobbyclub, zie foto’s.
Ook worden er workshops gehouden voor data raadpleeg onze agenda.

Vrijwilligers
De creaclub is alleen mogelijk dankzij onze vele vrijwilligers. Zij maken het mogelijk dat iedereen een leuke avond heeft.

Toegankelijkheid & Vervoer
De Creaclub wordt gehouden in Clubhuis De Voggel in Vlaardingen. Ons clubhuis ligt dichtbij het centrum van Vlaardingen.
De bezoekers komen voornamelijk uit Vlaardingen, Maassluis en Schiedam. Een deel komt met de Regiotaxi Waterweg. Ook worden sommige mensen gebracht met bussen van het Rode Kruis. Het bezoek aan onze clubs is voor iedereen toegankelijk, men hoeft geen lid te zijn van KansPlus.


Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met onze secretaris.

In de agenda kunt u de data vinden.

Eens in de twee weken treffen mensen met een verstandelijke beperking elkaar in De Polderpoort om lekker te sporten en te bewegen. Het sporten begint om 19.30 uur en duurt tot 20.30 uur. 

De mensen kunnen voetballen, basketballen, tennissen en natuurlijk ook fitnessen.

sportzaal

Het sporten wordt begeleid door deskundige medewerkers van sportcentrum De Polderpoort en door vrijwilligers van KansPlus.

Er kan aan fitness worden gedaan, dus aan je conditie werken, of spierballen kweken. Ook wordt er meestal in een aparte zaal aan zaalsport gedaan, bijvoorbeeld voetbal, hockey, basketbal, en dergelijke. 

Waar?

Sportcentrum De Polderpoort

Watersportweg 11 – Vlaardingen

Prijs:

Het kost 2 euro per keer, bij vooruitbetaling per halfjaar te voldoen. 

Wanneer: Kijk  in de agenda.

Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst een keer te komen kijken. Vind je het dan leuk, dan kan je de volgende keer mee doen!

Voor meer informatie kan je bellen met Margo Toonen tel. 06 11385483, of  een mail sturen met behulp van dit formulier.

Tot ziens in de Polderpoort!

Nieuws

VM - Currencies Selector

Open Donaties

 x 

Winkelwagen is leeg