E-mailAfdrukkenExport ICS

Creaclub

Evenement

Creaclub
Titel:
Creaclub
Wanneer:
woensdag 12 juni 2019, 19:00 u - 21:00 u
Locatie:
Vlaardingen, Zuid-Holland
Categorie:
Woensdag Creaclub

Omschrijving

De Creaclub is bijna elke woensdagavond in de Voggel. Kijk anders in de agenda! Van 19.00 – 21.00 uur worden onder begeleiding van vele vrijwilligers mooie kaarten gemaakt geknutseld en getekend.
Heb je een leuk idee: bijna alles is mogelijk!
Alles wat je maakt meenemen naar huis en de materialen worden verzorgd door KansPlus. Maak een mooie verjaardagskaart voor iemand of knutsel een leuk kadootje!

Computers
Tijdens de Creaclub kan je ook gebruik maken van de computers. Je kan wat spelletjes doen of je kunt gewoon wat surfen over het Internet!

De sfeer
De Creaclub is een relatief rustige avond. Op deze avond draaien we geen harde muziek. Immers moet je je wel kunnen concentreren.
Gezellig een praatje maken kan natuurlijk wel. Aan de bar kan je een bak koffie of thee kopen. Natuurlijk is er ook frisdrank koek en ander snoepgoed verkrijgbaar.

Om een idee te krijgen van de hobbyclub zie foto’s.
Ook worden er workshops gehouden voor data raadpleeg onze agenda.

Vrijwilligers
De creaclub is alleen mogelijk dankzij onze vele vrijwilligers. Zij maken het mogelijk dat iedereen een leuke avond heeft.

Toegankelijkheid & Vervoer
De Creaclub wordt gehouden in Clubhuis De Voggel in Vlaardingen. Ons clubhuis ligt dichtbij het centrum van Vlaardingen.
De bezoekers komen voornamelijk uit Vlaardingen Maassluis en Schiedam. Een deel komt met de Regiotaxi Waterweg. Ook worden sommige mensen gebracht met bussen van het Rode Kruis. Het bezoek aan onze clubs is voor iedereen toegankelijk. Men hoeft geen lid te zijn van KansPlus.
Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met onze secretaris.

Contact informatie

Naam:
Annie
Telefoon:
010-4344367


Locatie

De Voggel
Locatie:
De Voggel
Straat:
Broekweg 82
Postcode:
3131 HE
Plaats:
Vlaardingen
Provincie:
Zuid-Holland
Land:
Netherlands
Plattegrond:
Plattegrond

Agenda

Onze Partners

Open Donaties

 x 

Winkelwagen is leeg